088-4723400 info@uninova.nl

Digitale opslag van uw informatie

Papierloos werken is de toekomst. Daarom is het belangrijk dat uw organisatie investeert in een goede digitale informatiehuishouding. Een betrouwbare, veilige en goed toegankelijke opslag van uw informatie is hierbij cruciaal. Met het digitale opslagdepot van VisieDosis bent u hiervan verzekerd.

Steeds meer communicatie verloopt digitaal. U kunt veel tijd en kosten besparen door met uw organisatie volledig over te stappen op digitaal werken. Een hybride situatie waarin u deels op papier en deels digitaal werkt is immers kostbaar en leidt al snel tot fouten. VisieDosis helpt uw organisatie met het digitaliseren van uw papieren dossiers en inkomende documenten. Zo hoeft u nog maar één archief te beheren.

U bent ervan verzekerd dat al uw informatie actueel, duurzaam en veilig staat opgeslagen in het gecertificeerde online depot van VisieDosis. Bovendien kunt u uw documenten en dossiers snel en doelgericht doorzoeken en opvragen, waar en wanneer u maar wilt. U bepaalt hierbij zelf wie geautoriseerde toegang heeft tot welke informatie. Dit maakt uw organisatie slagvaardig en efficiënt.

Benieuwd wat VisieDosis voor uw organisatie kan beteken?

Voordelen:

P

Optimaal digitaal beheer van uw archieven

P

Bewaartermijnen van records volgens wettelijke voorschriften

P

Besparen van kostbare ruimte door digitaliseren van uw archief

P

Uw informatie altijd en overal online raadplegen

VisieDosis

VisieDosis is een betaalbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor uw informatiebeheer. 

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Contact

Keurmeesterstraat 2
2984 BA Ridderkerk
088 4723400

KvK: 73339067
BTW: NL8594.70.374

VisieDosis is onderdeel van Uninova