088-4723400 info@visiedosis.nl

Automatisch archiveren

Bij Office 365, Sharepoint en netwerkschijven.
Of u nou werkt op uw netwerkschijf, met Office 365 of Sharepoint, als medewerker hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de archivering.

U hoeft niet zelf uw documenten in een document management systeem op te slaan. Door slimme technologie met de inzet van onze Beheermodule vindt de archivering van uw digitale dossiers en ontvangen en opgmaakte documenten namelijk automatisch plaats. Hetgeen betekent dat er geen tijdsinvestering nodig is om uw dossiers of zaakdossiers en documenten te registreren. Documenten worden automatisch digitaal volgens de door u in elke gewenste structuur in de opgeslagen in onze cloudapplicatie. Bijvoorbeeld gestructureerd op afdeling, proces of zaaktype

Zonder dat u er iets van merkt worden zaak-, dossiers en documenten in een document management systeem gearchiveerd. Het DMS is uitgerust met een recordmanagement module zodat volledig aan de wetgeving wordt voldaan.

Organisaties maken nog gebruik van een fileshare of netwerkschijven. Vele documenten worden in een mappenstructuur al dan niet ongestructureerd opgeslagen. Het beheer van die documenten en de mappenstructuur laat zich moeilijk vorm geven.

De Beheermodule regelt op verantwoorde wijze het beheer van documenten en mappen op uw netwerkschijf, Office 365 of Sharepoint. Want ongestructureerde informatie op harddisks structureert u door tussenkomst van de Beheermodule. Zodat u bij de opslag van uw documenten ‘niets’ van doen heeft met een DMS maar gewoon vanaf uw schijf kan blijven werken. Maar wel met dit belangrijke verschil dat het beheer van documenten via de Beheermodule is geregeld. Persoonsgegevens worden zodoende niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het doel van de verwerking. Via onze tool bewaart u uw informatie met metadata conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Archiefwet.

Benieuwd wat VisieDosis voor uw organisatie kan beteken?

Voordelen:

P

Geautomatiseerde opslag van informatie

P

Weinig of geen kosten voor registratie en informatiebeheer

P

Snelle implementatie

P

Gebruikers ontzorgd bij het opslaan van hun ongestructureerde informatie

P

Persoonsgegevens en vertrouwelijke informatie optimaal beveiligd

P

Informatie is gestructureerd en de samenhang bepaald

VisieDosis

VisieDosis is een betaalbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor uw informatiebeheer. 

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Contact

Keurmeesterstraat 2
2984 BA Ridderkerk
088 4723400

KvK: 73339067
BTW: NL8594.70.374

VisieDosis is onderdeel van Uninova