088-4723400 info@uninova.nl

Tijdelijke Digitale Opslagruimte

Digitale opslagruimte nodig? Net als bij de opslag van papieren archieven kunt u behoefte hebben aan tijdelijke opslag van uw digitale informatie. Dossiers, documenten en overige informatieobjecten bewaren op een manier die voldoet aan de wettelijke vernietigings- en bewaarplichten. Maar ook digitale opslag van uw duurzaam te bewaren informatie, zoals dossiers en documenten die toch nog van belang kunnen zijn of dienen als juridisch bewijs.

Tijdelijke digitale opslagruimte

Bij een gebrek aan digitale opslagruimte of een migratietraject naar een nieuw ERP-systeem, documentmanagementsysteem of zaaksysteem bieden wij een gecertificeerd beveiligde omgeving aan voor de opslag van uw digitale informatie.
Of u wilt uw informatiebeheer extern regelen en heeft behoefte aan (tijdelijke) opslag van (oude) digitale data. Waarbij de digitale informatie wel toegankelijk moet blijven, maar het niet gewenst is om de data in uw digitale omgeving beschikbaar te hebben.
Of bij een migratie van data naar een nieuw systeem biedt het uitplaatsen van uw informatie die niet meer van belang is een oplossing.

Met onze digitale opslagruimte in VisieDosis heeft u geen zorg meer over het beheer van uw informatie. En als u naar een nieuw systeem migreert, kunt u eenvoudig uw oude systeem uitfaseren. Uninova verzorgt het beheer volledig en u behoudt de toegang tot alle data.

Legacy-systemen

Om ervoor te zorgen dat het informatiebeheer bij tijdelijke uitplaatsing voldoet aan bescherming van persoonsgegevens en aan de Archiefwet, zijn soms bepaalde maatregelen nodig. Die hangen af van:

  • de aard (gewoon, bijzonder of gevoelig) van de beheerde persoonsgegevens
  • de mate waarin het legacy-systeem al aan AVG en Archiefwet voldoet