088-4723400 info@uninova.nl

VisieDosis is de tool voor het beheer van uw mappen en documenten op uw netwerkschijven

VisieDosis heeft een geïntegreerde tool die al uw informatie en mappenstructuren op uw netwerken beheert. De structuur kunt u eenvoudig zelf instellen en volledig naar uw wensen aanpassen. De bestandsnaamgeving kan zijn op onderwerp, uit te voeren processen, producten of projecten. Het is helemaal aan u!

Al uw informatie wordt transparant toegankelijk gemaakt en voorzien van de correcte metadata voor het optimaliseren van het opzoeken en raadplegen van de informatie. De criteria die wij met u afspreken worden vertaald naar de metadata en opgenomen in onze metadatamodule. De metadata wordt op intelligente wijze toegekend en overgeërfd, waardoor u nooit meer tevergeefs naar informatie zoekt.

Beheermodule VisieDosis: de oplossing voor het beheer van uw netwerkschijven

Voor mensen en bedrijven zijn netwerkschijven een uitkomst. En ze zijn niet alleen populair voor zakelijk gebruik. Ook voor privédoeleinden biedt de netwerkschijf uitkomst, omdat er altijd voldoende ruimte beschikbaar is voor de opslag van bestanden. Een document is snel en makkelijk opgeslagen en makkelijk op te zoeken. Zo zijn er zakelijke en privégevoelige documenten te vinden op de netwerkschijf.

De oplossing voor het probleem van bijna elke organisatie

Elk bedrijf of organisatie beschikt over een netwerkschijf. Medewerkers mogen zelf mappen aanmaken en daarin de bestanden en documenten opslaan.
Met het gevolg dat het informatiebeheer niet kan worden verzorgd. Een in samenwerking tot stand gekomen mappenstructuur ontbreekt, waardoor de informatie ook niet voor derden beschikbaar is. Een groot risico is de opslag van contracten, waar signalering bij verloop ontbreekt of het stilzwijgend doorlopen de nodige kosten met zich meebrengt. Tijdige vernietiging volgens wetgeving zoals de AVG vindt niet plaats. Zo ook is de autorisatie tot gevoelige documenten vaak niet verzorgd en zijn de documenten ten onrechte voor alle medewerkers toegankelijk.

De oplossing is VisieDosis

Op basis van een gezamenlijk op te stellen mappenstructuur biedt VisieDosis een tool aan voor het informatiebeheer voor mappen en documenten op uw netwerkschijf.

Geautomatiseerd worden de mappen en documenten op basis van de juiste criteria gelijktijdig of op een bepaald moment opgenomen in VisieDosis. Synchronisatie vindt plaats tussen de netwerkschijf en VisieDosis.
Binnen de beveiligde omgeving VisieDosis komen alle mappen en documenten vervolgens beschikbaar voor alle medewerkers, voor zover ze daartoe bevoegd zijn. Het informatiebeheer wordt volledig automatisch en volgens de vereiste wetgeving ingeregeld. Tijdige vernietiging vindt plaats en uw duurzaam te bewaren documenten worden veilig bewaard.