088-4723400 info@uninova.nl

Privatiseer informatiebeheer

De vraag is: wat heeft de business nodig om zo efficiënt en gebruikersvriendelijk mogelijk te werken? Het liefst natuurlijk flexibele systemen en inzet van medewerkers die de verwerking van informatie ondersteunen.

Privatiseer informatiebeheer

Extra capaciteit nodig of uw informatiebeheer optimaliseren? Privatiseer uw informatiebeheer inclusief de volledige verzorging van uw applicaties. Kwalitatief goed informatiebeheer is een voorwaarde voor efficiënt werken volledig aansluitend op de informatiebehoefte.

In zulke gevallen kan een partner uitkomst bieden. Onze enthousiaste experts houden zich dagelijks bezig met het optimaliseren van het informatiebeheer. De kennis die we de afgelopen 30 jaar hebben opgedaan, zetten we graag in om uw organisatie te ondersteunen.

Welke voordelen biedt VisieDosis?

Door het uitbesteden van het informatiebeheer kunt u uw medewerkers en uw tijd inzetten voor uw primaire proces. De inzet van een informatiespecialist, een functioneel beheerder, een applicatiebeheerder en AVG-expert en informatiebeveiliger via Uninova maken het voorgaande mogelijk. Onze gekwalificeerde medewerkers beschikken over competenties om de kwaliteit van informatie en het bijkomende beheer te optimaliseren.

Wij bieden een on-premise, IAAS- of SAAS-oplossing voor huisvesting van uw ICT-infrastructuur en de  procesinrichting met een unieke en een gecertificeerde opslag voor al uw data. In ons informatiebeheersysteem VisieDosis wordt uw waardevolle informatie geautomatiseerd verwerkt en beheerd. Wij zorgen ervoor dat uw informatie gestructureerd wordt opgeslagen en richten de systemen zodanig in dat u er direct mee aan de slag kunt!

Het tweede voordeel is dat u altijd precies weet wat u jaarlijks betaalt voor het informatiebeheer en de inzet van VisieDosis.