088-4723400 info@visiedosis.nl

VisieDosis: het document management systeem

De komende jaren neemt het totaal aan informatie toe en moet u bewuster omgaan met alle informatie die u heeft over uw klanten, samenwerkingspartners en leveranciers. Overzicht en duidelijkheid binnen de informatiestromen is van toenemend belang, zoals ook het opslaan en verwijderen van documenten een groter belang binnen uw organisatie gaat innemen. Alleen al gelet op de AVG/GDPR, dient u te weten welke informatie betrekking heeft op en waar deze informatie is terug te vinden. Daarbij stelt deze verordening dat u data die u niet meer nodig heeft moet verwijderen. Dit is eveneens eenvoudig per recordsoort in te stellen en indien nodig zonder tussenkomst van een consultant door u zelf aan te passen.

Door VisieDosis in te zetten als een documentmanagementsysteem heeft u volledig in- en overzicht over alle digitale data (zowel documenten, emails en socialmedia berichten) binnen uw organisatie. Door de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie bewijst het haar meerwaarde direct vanaf de implementatie. Want vanaf dat moment heeft u op elke plaats en altijd de volledige en meeste up-to-date informatie voorhanden.

Met VisieDosis neemt u ook een belangrijke stap in het AVG-proof worden, doordat u alle data inzichtelijk heeft binnen uw organisatie en u data waarvan de bewaartermijn verlopen is automatisch kunt laten verwijderen.

Benieuwd wat VisieDosis voor uw organisatie kan beteken?

Voordelen:

P

Compliant aan de AVG/GDPR en archiefwet

VisieDosis

VisieDosis is een betaalbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor uw informatiebeheer. 

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Contact

Keurmeesterstraat 2
2984 BA Ridderkerk
088 4723400

KvK: 73339067
BTW: NL8594.70.374

VisieDosis is onderdeel van Uninova