088-4723400 info@visiedosis.nl

Out-of-the-box software

VisieDosis is een vernieuwend en gebruiksvriendelijk product waarmee u direct aan de slag kunt. Zonder veel moeite staan al uw documenten in de juiste map.
Slim inrichten betekent dat u in VisieDosis documenten op een eenduidige wijze opslaat en archiveert. Hiermee wordt de wijze van archivering in de organisatie en haar werkprocessen ondersteund in plaats van andersom, working by design. De informatiestructuur en opzet daarvan bepaalt uw organisatie zodat de opzet van de structuur aansluit bij de taken van uw organisatie.

Hoe makkelijk zou het zijn voor gebruikers in uw organisatie dat er niet meer nagedacht hoeft te worden over hoe er geregistreerd en gearchiveerd moet worden. Hiermee kunnen (menselijke) fouten worden teruggedrongen en omdat VisieDosis flexibel in te richten is kan men zich meer bezig houden met de inrichting van de gewenste structuur. Daarnaast is een groot voordeel dat hiermee het applicatiebeheer en functioneel beheer tot een minimum wordt beperkt.

De techniek die deze manier van werken mogelijk maakt is ontstaan door het op flexibele wijze kunnen toepassen van metadata in zowel VisieDosis als in Sharepoint. Bij het ontwerp konden we aan een zogenaamd trilemma niet zomaar voorbij gaan. De applicatie moet duurzaam/toekomstbestendig ingezet kunnen worden (futureproof). En tot slot, maar zeker niet onbelangrijk, moet je de duurzaam te bewaren documenten veilig kunnen herbergen (Edepot). Flexibiliteit bleek en blijkt dé oplossing te zijn voor dit trilemma.

VisieDosis

VisieDosis is een betaalbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor uw informatiebeheer. 

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Contact

Keurmeesterstraat 2
2984 BA Ridderkerk
088 4723400

KvK: 73339067
BTW: NL8594.70.374

VisieDosis is onderdeel van Uninova