088-4723400 info@visiedosis.nl

Digitaal vergaderen met VisieDosis

Dankzij de digitale vergadermodule van VisieDosis heeft u nooit meer last van stapels papier en documenten die kwijt raken. U kunt immers altijd en overal uw vergaderstukken online, rechtstreeks vanuit het documentmanagementsysteem opvragen. Doordat iedereen tegelijkertijd dezelfde stukken kan oproepen, weet u zeker dat u over dezelfde versie praat. Vergaderen wordt dus een stuk eenvoudiger.

Het verzenden van vergaderstukken behoort tot het verleden. De voorbereiding van de vergadering wordt eenvoudiger door het digitaal aanbieden van vergaderstukken in de vergadermodule VisieDosis. Documenten, e-mail en spreadsheets kunnen eenvoudig als agendapunt door een secretaresse of de behandelaar aan een vergadering worden toegevoegd. Het aanleveren van digitale documenten aan het archief is daarmee niet meer nodig. De stukken zijn immers al bij de creatie of de ontvangst in het documentmanagementsysteem opgeslagen.

Door het toekennen van autorisaties krijgen de leden van de vergadering toegang tot de vergaderstukken. Alle agendapunten en documenten zijn in de beveiligde cloudomgeving transparant en 24/7 beschikbaar.

Het ordenen, mailen en printen van documenten blijft achterwege. Het uploaden van documenten en het beschikbaar stellen van de vergaderstukken in de vergadermodule VisieDosis wordt op eenvoudige wijze georganiseerd. Agenda’s en de bijbehorende documenten worden centraal en digitaal beheerd. Documenten kunnen flexibel en locatieonafhankelijk door meerdere personen worden gelezen en aan de agenda worden toegevoegd. Een koppeling is niet nodig, want het is een all-in-one-applicatie.

Tijdens het vergaderen kunt u alle besluiten direct registreren. Het maken van afspraken en het nemen van besluiten wordt tijdens de vergadering op documentniveau in het documentmanagementsysteem VisieDosis doorgevoerd. Zo wordt de besluitvorming snel en direct in het documentmanagementsysteem verwerkt. De gemaakte afspraken en besluiten zijn direct voor iedereen beschikbaar en ze zijn altijd eenvoudig na te lezen. Hierdoor bespaart u veel tijd en uw organisatie werkt bovendien een stuk efficiënter.

Benieuwd wat VisieDosis voor uw organisatie kan beteken?

Voordelen:

P

Met VisieDosis is papierloos vergaderen een feit

P

De agenda en vergaderstukken zijn eenvoudig online beschikbaar

P

Veilige opslag in twee gecertificeerde datacenta in Nederland

P

Uw organisatie kan binnen enkele dagen starten met digitaal vergaderen

VisieDosis

VisieDosis is een betaalbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor uw informatiebeheer. 

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Contact

Keurmeesterstraat 2
2984 BA Ridderkerk
088 4723400

KvK: 73339067
BTW: NL8594.70.374

VisieDosis is onderdeel van Uninova