088-4723400 info@visiedosis.nl

VisieDosis: het document management systeem

Wat levert VisieDosis u op?

Visiedosis is een betaalbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor uw informatiebeheer!

In VisieDosis worden al uw documenten gerubriceerd opgeslagen om vervolgens de vindbaarheid van de documenten te verbeteren en te vereenvoudigen. Elke zoekopdracht levert u de juiste informatie op en geeft u inzicht in alle documenten die hiermee samenhangen. Documenten worden automatisch voorzien van metadata en de onderliggende documenten overerven deze metadata. Hierdoor ontstaat er samenhangen tussen de documenten en voorkomt u dat documenten gaan zweven binnen uw organisatie. VisieDosis levert u altijd alle beschikbare en up-to-date informatie op.

Daarnaast kent VisieDosis een flexibele opzet van de informatiestructuur. Hiermee bepaalt u zelf de indeling die het beste bij uw processen past en kunt u later ook aanpassen. Dit alles kunt u doen zonder gebruik te maken van externe adviseurs, de flexibele informatiestructuur en gebruiksvriendelijkheid van VisieDosis geeft u de regie terug in handen.

Visie op digitale duurzaamheid
Onze visie op digitale duurzaamheid hebben wij vertaald in VisieDosis. De toegankelijkheid van uw opgeslagen informatie moet immers geborgd zijn en ook geborgd blijven. VisieDosis is compliant aan wet- en regelgeving, doordat het op een intelligente wijze metadata met bewaartermijnen aan uw documenten toekent. Een digitaal document zoals een e-mail wordt direct in VisieDosis opgeslagen. Wanneer u de overige documenten scant volgens de richtlijnen en uploadt in VisieDosis met de VisieDosis Box, beschikt u over één complete digitale omgeving ter vervanging van het fysieke archief.

Benieuwd wat VisieDosis voor uw organisatie kan beteken?

VisieDosis

VisieDosis is een betaalbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor uw informatiebeheer. 

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Contact

Keurmeesterstraat 2
2984 BA Ridderkerk
088 4723400

KvK: 73339067
BTW: NL8594.70.374

VisieDosis is onderdeel van Uninova